Gevangen door de liefde

Printen
De liefdevolle datum 14 februari zit er weer aan te komen. De dag van de liefde voor een innig samen zijn…
Dit jaar kan dat voor u extra uniek uitpakken, samen met uw geliefde kunt u “gevangen worden door de liefde”.
Verkoopprijs: € 145,00
Standaard prijs:
Beschrijving

Dit unieke concept is één van de unieke kleine ervaringen die 4Season Events u wil bieden in de Koepelgevangenis in Arnhem.

 
Hoe ziet de avond eruit?

De aanvang is tussen 17:45 en 18:00 uur, om 18:00 komt er niemand minder dan Jan Vayne u een mini concert verzorgen. Er is slechts ruimte voor 25 stellen, daarna is het uitverkocht.

Na het optreden wordt u naar uw cel gebracht. Deze cel wordt afgesloten (mits u hem liever open wilt houden) en u ontvangt een heerlijk 3 gangenmenu.

Ook hier zitten nog wat verrassende elementen in de avond verstopt. Rond 21:00 / 21:30 is deze speciale avond afgelopen.

Kosten?

Deze avond is alleen als stel te boeken. De kosten zijn € 72,50 per persoon (€ 145,00 per stel). Dit is inclusief entree, diner en drinken. Sterke dranken zijn niet aanwezig.

Reserveren?

Aangezien het een unieke beleving is met een beperkt aantal plaatsen, is het slechts alleen mogelijk om te reserveren. Na reserveren betaald u op deze pagina uw arrangement en is uw reservering definitief. Beide stappen zijn nodig voor een volledige reservering!